×
Заповніть, будь ласка, форму нижче для переходу на платіжну систему
Новини

CASE Україна обговорив відновлення України на The Growth Summit

04.05.2023 2-3 травня у Женеві (Швейцарія) відбувся The Growth Summit, який проводився Світовим економічним форумом (World Economic Forum).

Дмитро Боярчук, виконавчий директор CASE Україна взяв участь у саміті. CASE Україна є регіональним партнером Світового економічного форуму.

The Growth Summit це є своєрідна глобальна стратегічна сесія  для керівників найбільших світових  корпорацій, де обговорюються питання світового росту, нові тенденції та стратегічні загрози, з якими стикаються корпорації та уряди у різних куточках планети.

На порядку денному саміту були  штучний інтелект та вплив на зайнятість, потреби перенавчання у зв’язку з цією новою тенденцією. Також однією із тем заходу було обговорення наслідків війни в Україні та ризики боротьби з інфляцією, що посилюється з боку ключових центробанків планети. CASE Україна був єдиним представником України на заході Світового економічного форуму.

Дмитро Боярчук провів низку зустрічей з учасниками The Growth Summit. Зокрема, з представниками аналітичної спільноти обговорювали ситуацію в Україні та потенційне співробітництво з питань післявоєнної відбудови та розв’язання проблеми міграції.