×
Заповніть, будь ласка, форму нижче для переходу на платіжну систему
Новини

CASE Україна оновив склад правління

26.01.2024 Увійшли Катерина Борнукова, Наталія Мельник та Павло Шатохін

Центр соціально-економічних досліджень CASE Україна долучив до правління організації трьох нових членів. Ними стали Катерина Борнукова, економістка Об’єднаного дослідницького центру Європейської Комісії, Наталія Мельник, директорка Bendukidze Free Market Center та Павло Шатохін, бізнес-аналітик, інженер.

Катерина Борнукова – економічний аналітик Об’єднаного дослідницького центру Європейської Комісії (Севілья, Іспанія). Також вона є запрошеним професором в Університеті Карлоса ІІІ в Мадриді. Була консультантом міжнародних організацій (ЮНІСЕФ, Світовий банк, ООН/ПРООН). Спеціалізується на економіці праці, економіці перехідного періоду, економічній політиці та соціальному захисті.

Наталія Мельник є директоркою Bendukidze Free Market Center. Засновниця ініціативи популяризації формальної та неформальної економічної освіти в Україні, упорядниця декількох українських видань звіту Fraser Institute “Економічна свобода у світі”. Консультантка з організаційного розвитку і залучення інвестицій.

Павло Шатохін працював продакт-менеджером в IT компаніях (Depositphotos; Prom.ua, Naspers та ін.). Дослідник і містопланувальник від громадського сектору: в рамках команд “Агентів змін” та “Урбанини” розробляв концепції оновлених площ м. Києва (Вокзальна, Бесарабська, Кожум’яцька, подільскі Вали, Спортивна та ін.), та місцевостей (Липки, Олімпійська, Нова Забудова та ін.).

Серед старих членів правління залишаються Олег Рибачук, співзасновник і керівник ГО «Центр спільних дій» та Крістофер Хартвел, професор міжнародної ділової політики, голова Міжнародного інституту менеджменту Цюріхського університету прикладних наук (ZHAW). Головою правління є Олег Рибачук.

Правління – це керівний орган організації, до компетенцій якого відноситься: скликання загальних зборів, організація виконання рішень загальних зборів, затвердження фінансового звіту та поточних планів діяльності тощо.