×
Заповніть, будь ласка, форму нижче для переходу на платіжну систему

Дмитро Боярчук

Виконавчий директор.
Старший економіст
boyarchuk@case-ukraine.com.ua
Дмитро Боярчук працює на посаді виконавчого директора CASE Україна з жовтня 2006р. Основнi сфери його професійних iнтересiв – макроекономічне прогнозування, соцiальна полiтика та фiскальний сектор. Отримав ступiнь магiстра економiчних наук у 2003-му роцi на магiстерськiй програмi Консорціуму з економічних досліджень та освіти (нині це Київська школа економіки) при нацiональному Унiверситетi “Києво-Могилянська Академiя”.
Проекти
Публікації
Експертні коментарi
Малі та середні підприємства (МСП)
Скасування обов’язковості оформлення Актів виконаних робіт для зменшення бюрократичних витрат на ведення бізнесу в Україні.
Кінцевою метою проекту є зниження витрат на ведення бізнесу за рахунок відмови від Актів виконаних робіт або їх необов’язковості.
Бюджетна політика та макроекономіка
Поширення бюджетної прозорості у територіальних громадах
Встановлення бюджетного симульятора в ОТГ
Роз’яснення впливу енергетики на розвиток економіки
Мета партнерства - роз’яснення громадянам впливу енергетики на розвиток економіки та вартості кожному платнику податків рішень, що приймаються у цій сфері.
Малі та середні підприємства (МСП)
Програма USAID “Лідерство в економічному врядуванні” (ЛЕВ)
Поліпшення ділового клімату шляхом втілення вагомих та сталих реформ у секторі малого та середнього бізнесу на центральному і на регіональному рівнях.
Бюджетна політика та макроекономіка
Звіт про глобальну конкурентоспроможність
Центр соціальних та економічних досліджень - CASE Україна є українським партнером Всесвітнього економічного форуму, який допомагає збирати дані по Україні для звіту про глобальну конкурентоспроможність.
Бюджетна політика та макроекономіка
Рахунок від держави
Якщо хочете допомогти нашій роботі
Проект «CASE Україна» частково фінансується благодійними внесками. Кожен внесок дає нам знати, що наша робота справді потрібна і підтримує наше бажання працювати далі!
Зробити внесок

Ви можете перерахувати гроші на загальну роботу або на один з наших поточних проектів